INTERIEUR | BLOGS

INTENSE SOULCURRY ○

In between. 4 muren. Dat is voor nu even de realiteit. Laten we het daarom zo prettig mogelijk maken.

Ik vind het belangrijk om jullie juist een hart onder de riem te steken en alle ingrediënten te bieden voor een ware soulcurry voor jouw interieur. Mocht je wat afleiding kunnen gebruiken en iets willen leren over hoe je je ook in deze tijd goed kunt voelen door middel van interieur en kleur. Dan geef ik je in deze blog een inspiratie boost.

De soulcurry van jouw inrichting is nu belangrijker dan ooit. Dus blend it in met mijn volgende tips;

○ 1. Een Feng Shui huishouden.

Hoe? Zorg ervoor dat jouw vitale energie weer gaat stromen. Verplaats daarom 27 dingen in huis (groot/klein het maakt niet uit). Door het verplaatsen van 27 spullen ontstaat volgens de Japanse filosofie een perfect energieveld waardoor er ruimte is voor nieuwe inzichten en perspectieven.

○ 2. DIY

Pluk de mooiste wilde bloem of het mooiste groene blad in de natuur. Leg het te drogen. Bestel een mooie fotolijst zoals bijvoorbeeld de fotolijst phantom Umbra en doe het gedroogde blad tussen het glas. Hang het lijstje op in je slaapkamer boven je nachtkastje. icm een zoutlamp of een citrien edelsteen heb je de perfecte soulreinigers te pakken!

○ 3. Humble yellow, smooth and sophisticated.

Voeg een beetje warmte en de kleur van stromende energie toe aan je interieur. De kleur geel is de kleur van wilskracht! Van currygeel tot okergeel, van kanariegeel tot goudgeel. Pas in jouw interieur iets toe in deze tinten. Een leuke eyecatcher aan de wand met de kledinghaak van MUUTO. Een gezellige 'colour hocker' in de kleur mosterd geel van designstoel4u in je zithoek. Een hanging basket met zonnebloem of het knoopkussen van Zons. GO FOR IT!

○ 4. Groene dagdromen

Maak je eigen urban jungle met verschillende planten in 1 grote pot. De gatenplant MonsterA Monkeyleaf is bijvoorbeeld een leuke energieke combinatie met de Krulvaren, ook wel bekend als de 'Green Lady'. Of: Creëer een zelfvoorzienend ecosysteem in een glazen pot. Steek er tijd in, met kinderen, en krijg er een zen gevoel voor terug. Volg www.hetgroenlab.nl voor inspiratie.

Ik hoop dat er voor jou een bruikbare frisse tip tussen zit. Vond je mijn blog interessant volg mij dan via Instagram voor meer wekelijkse toepasbare tips en trends omtrent interieur en inrichting.

Interior_way_home


INSPIRATIE | TRENDS