Interior Way Home

ELINE VAN DUIJN

Directie | Interieurarchitect

INTERIEURARCHITECT | RUIMTE VORMGEVER | DOENER | BEDENKER

Interieurarchitect Eline is al ruim 10 jaar werkzaam als interieurarchitect. Met haar brede kennis op ontwerpgebied en haar enthousiasme weet ze mensen te inspireren. Ze houdt van eerlijke materialen en heeft een voorliefde voor dynamische interieurs die qua kleur, compositie en materiaal in balans zijn. Als een kunstschilder maakt zij haar ontwerpen: ‘’als het geheel in harmonie is, ben ik tevreden’’.
Inspiratie haalt zij uit de natuur, uit beeldende kunst en door af en toe stil te staan en zich te verwonderen.
VISIE

Interior Way Home is een ontwerpstudio geves­tigd in Apeldoorn aan de tweelingenlaan 117. Een bureau voor o.a. inte­ri­eur­ar­chi­tec­tuur, vormgeving en design met veelzijdige opdrachten door heel Nederland. Van conceptontwerp, interieuradvies tot aan de realisatie van een project. Betekenisvolle ontwerpen die qua vorm en functie goed in elkaar zitten en een duidelijk verhaal vertellen.

Een goed ontwerp vereist een sterk concept, vakman­schap, crea­ti­vi­teit en een inte­grale aanpak. Per project kijken we welke kwaliteiten er aanwezig zijn en daar waar nodig te optimaliseren van de bestaande situatie. Met als doel een dynamische en functionele omgeving te creëren.

Harmonie, balans, Re-Use en respect voor natuur zijn de kernwaarden van onze ontwerpen.

Wij hebben speci­a­lis­ti­sche kennis op het gebied van duur­zaam­heid, akoes­tiek, materialen en verlichting. Dit maakt dat ontwerpen zowel esthetisch als technisch goed in elkaar zitten.

Ons tekenpakket bestaat uit actuele soft­ware Archicad en Twinmotion en onder­steunen een drie­dimen­sionaal ontwerp­proces. Omdat Eline door middel van schetsen een heel duidelijk beeld kan neerzetten zal dit als creatief middel ingezet worden.